İletişim Fakültesi Dekan Yardımcılığı devir teslim töreni gerçekleştirildi

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Serkan Bulut, TÜBİTAK 2219 Doktora Sonrası Araştırma Bursu Projeleri kapsamında Belçika’nın Brüksel Vrije Üniversitesi’nde 1 yıl süre ile görevlendirilmişti. Bu kapsamda istifa eden Doç. Dr. Bulut’un yerine Dekan Yardımcısı olarak Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Aydın Çam görevlendirildi.

Dekan yardımcıları 6 Eylül tarihinde İletişim Fakültesi Dekanlık katında bir araya gelerek devir teslim töreni gerçekleştirdi. Törene İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül, Fakülte Sekreteri Ali Önal, İletişim Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. İlker Özdemir katıldı. Buluşmada Prof. Dr. Sümbül kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Fakültemiz ve Üniversitemiz için güzel işler yapıldı

Prof. Dr. Muzaffer Sümbül, dekan yardımcılığı süresince gerçekleştirdiği görevler için Doç. Dr. Bulut’a teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Sümbül, “Serkan Hocam, 8 aylık dekan yardımcılığı süresince fakültemiz adına çok önemli görevler üstlendiniz. Kurumsal iletişim çalışmaları kapsamında önemli haber ve içerikler üretildi. Ekibimizi iyi ve başarılı bir şekilde koordine ettiniz. Fakültemiz adına çok teşekkür ederiz.” dedi. Belçika’da gerçekleştireceği araştırmaları kapsamında Doç. Dr. Bulut’a başarı dileklerini aktaran Prof. Dr. Sümbül, “TÜBİTAK gibi kıymetli bir kuruluşumuzdan aldığınız bursla gerçekleştirdiğiniz bu araştırma Üniversitemiz, fakültemiz ve size önemli katkılar sağlayacaktır. Umarım iki üniversite arasında önemli köprüler kuracaksınız.” şeklinde konuştu. İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Aydın Çam’a da başarı dileklerini aktaran Prof. Dr. Sümbül, “Önemli bir zaman diliminde fakültemiz için çok önemli bir alanda görev almış bulunuyorsunuz. Bu süreçte hem kolaylıklar, hem de başarılar diliyorum.” diye konuştu.

İletişim Fakültesi Kurumsal İletişim Birimi

Haber: Doç. Dr. Serkan BULUT