Genç İletişimcilerimiz “CO Living” filmi ile BIFED seçmelerinde

Yönetmenliğini Gülin Ören, Batukan Ceyran, Emre Traş, Kerem Sürmeli ve Murat Kalaoğlu’nun üstlendiği Co Living isimli belgesel filmi, jüri tarafından BIFED GAIA öğrenci kategorisi seçmelerine kalan filmler arasında yerini aldı.

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Anabilim Dalı Tezli Yüksek Lisans programı Ekoloji ve Sinema Çalışmaları dersi kapsamında hazırlanan belgesel filminin danışman koltuğunda ise, ÇÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özge Nilay Erbalaban Gürbüz yer alıyor.

On yıldan bu yana ekolojik farkındalıkların geliştirilmesinde belgesellerin gücüne odaklanmayı önemli bulan Bozcaada Uluslararası Ekolojik Belgesel Festivalinin (BIFED) 11-15 Ekim tarihleri arasında Bozcaada’da düzenlenmesi planlanıyor.

ÇÜ İletişim Fakültesi Kurumsal İletişim Birimi
Birim Sorumlusu: Prof. Dr. Muzaffer SÜMBÜL