TGV Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması'nda ÇÜ İletişim Fakültesi Rüzgârı

Bu yıl 33.'sü düzenlenen Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması'nda Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi rüzgarı esti. 6 öğrencisi finale kalma başarısı gösteren ÇÜ İletişim Fakültesi yetiştirdiği genç yeteneklerle yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi, bu yıl 33.'sü düzenlenen ve medya ve iletişim sektörünün önde gelen yarışmalarından olan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması'nda 6 öğrencisiyle finale kaldı.

İletişim Bilimleri Bölümü mezun öğrencilerinden Dural Kaya, Gizem Nur Akgüneş ve Muhammet Talha Öztürk, Genel Yayın Yönetmenliğini Doç. Dr. Çiğdem Yasemin Özkan ve Öğr. Gör. Dr. Fırat Berksun’un yaptığı Anlatı dergisinde yayınlanan çalışmalarıyla finale kalmayı başarırken, Gazetecilik Bölümü mezun öğrencilerinden Beyza Şimşir, Sevil Çakmak ve Yakup İlker Özmüş ise Gazetecilik Bölümü tarafından çıkarılan Okuyorum gazetesindeki çalışmalarıyla finale kalmaya hak kazanan diğer isimler oldu.

33. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması'nın finalinde ödül kazananlar 15 Eylül 2023 tarihinden sonra ilan edilecek.

İletişim Fakültesi Kurumsal İletişim Birimi

Haber: Adem İRGİN