Doç. Dr. Filiz Yıldız Gazetecilik Bölüm Başkanı olarak göreve başladı

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı. Gazetecilik Bölümü bir önceki Bölüm Başkanı Prof. Dr. Onur Dursun, Bölüm Başkanlığı görevini, Gazetecilik Bölümü’nde 20 Temmuz’da gerçekleşen buluşmada Doç. Dr. Filiz Yıldız’a devretti.

İletişim Fakültesi’nde gerçekleşen buluşmaya Gazetecilik Bölümü öğretim üyeleri ve Bölüm Sekreteri katıldı. Sözü ilk olarak devralan Prof. Dr. Dursun, uzun bir dönemdir Bölüm Başkanlığı görevini sürdürdüğünü dile getirdi. “Bu süre zarfında bölümümüzün kıymetli hocalarına ve değerli meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Bölümün ilk bölüm başkanı olarak görevimi kıymetli meslektaşım Doç. Dr. Filiz Yıldız’a devrederken kendisinin çok başarılı bir dönem geçirmesini temenni ediyorum.” dedi. Prof. Dr. Dursun bölümdeki tüm meslektaşlarına da şu ana kadar vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkürlerini sundu.

Bölüm olarak güzel bir dönem geçireceğimize inanıyorum

Daha sonra konuşmasını gerçekleştiren Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yıldız ise, sözlerine iyi dilekleri için Prof. Dr. Dursun’a teşekkür ederek başladı. Doç. Dr. Yıldız, “Bu görevi yürütmenin bazı zorlu yanlarının olduğunu ve sorumluluk gerektirdiğini bilmekle beraber, bölümümüzün değerli hocalarının destekleri ile güzel bir dönemi birlikte sürdüreceğimize inanıyorum.” şeklinde konuştu. Prof. Dr. Dursun’un uzun bir dönemdir görevini başarıyla sürdürdüğünü ve her zaman özverili çalışmalarda bulunduğunu belirten Doç. Dr. Yıldız, “Onur Hocamızın bölümde çok emeği bulunuyor. Şahsıma, bölüme ve fakültemize kıymetli katkıları için kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Gazetecilik Bölümü öğretim üyeleri Doç. Dr. Serkan Bulut ve Doç. Dr. Zeynep Özarslan da kısa birer konuşma gerçekleştirerek Prof. Dr. Onur Dursun’a teşekkürlerini ilettiler. Doç. Dr. Filiz Yıldız’a da yeni görevinde başarı dileklerini ilettiler.

Prof. Dr. Dursun ve Doç. Dr. Yıldız, hem bölüm hocalarına hem de Bölüm Sekreteri Cevahir Yıldız’a destekleri için ayrıca teşekkür etti. Buluşma hatıra fotoğrafları çektirilerek son buldu.

İletişim Fakültesi Kurumsal İletişim Birimi