Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi İletişim Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. İlker Özdemir, Fevzi Çakmak Kız Öğrenci Yurdu öğrencilerine “İletişim Etiği ve Meslek Etiği” semineri verdi.

Fevzi Çakmak Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Elif Ekmekçi’nin daveti üzerine, Fevzi Çakmak Kız Öğrenci Yurdu Genç Ofisinde düzenlenen seminere idari personel ve öğrenciler katıldı.

Etkili İletişim Teknikleri hakkında önemli ipuçları veren Doç. Dr. Özdemir, İletişimin bilgi, duygu, düşünce gibi temel oluşumlarla gerçekleşen bir sürece sahip olduğunu, doğru ve etkili bir iletişim için zamanlama ve empatinin çok önem arz ettiğine dikkat çekti.

Meslek mensuplarının uyması gereken ahlaki ilkeler ve değerlere de değinen Doç. Dr. İlker Özdemir, mesleki faaliyetlerde dürüstlük, saygı ve sorumluluk bilincinin saygın bir kariyer için önemli bir mihenk taşı olduğunun altını çizdi.

Seminer, soru cevap bölümünün ardından toplu fotoğraf çekimleri ile son buldu.

ÇÜ İletişim Fakültesi Kurumsal İletişim Birimi
Birim Sorumlusu: Prof. Dr. Muzaffer SÜMBÜL