Gazetecilik Uygulamaları Atölyesi çalışmalarına başladı

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü bünyesinde faaliyet gösteren Gazetecilik Uygulamaları Atölyesi, atölye koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Kenan Ateşgöz’ün başkanlığında düzenlenen genel durum toplantısı ile çalışmalarına başladı.

Toplantıya, Gazetecilik Uygulamaları Atölyesi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Kenan Ateşgöz’ün yanı sıra Prof. Dr. Onur Dursun, Öğr. Gör. Burak Somuncu ve atölyede görevli öğrenciler katıldı.

Atölyenin güncel durumu hakkında kısa bir bilgilendirme konuşması yapan Dr. Öğr. Üyesi Kenan Ateşgöz sözü Prof. Dr. Onur Dursun’a bıraktı.

Gazetecilik Uygulamaları Atölyesinin kuruluşu, işleyişi ve geçmişte çıkardığı yayınlar hakkında bilgi paylaşımında bulunan Prof. Dr. Dursun, sunumunu yapmak üzere sözü Öğr. Gör. Burak Somuncu’ya devretti.

Katılımcı öğrencilere sayfa tasarımı ve gazete mizanpajına ilişkin bilgiler veren Öğr. Gör. Somuncu, eski yayınlar üzerinden tercih edilen ve tercih edilmeyen tasarım örnekleri hakkında detaylar paylaştı.

Genel durum değerlendirilmesi ve görev paylaşımları hakkında fikir alışverişinin de yapıldığı toplantı toplu fotoğraf çekimleri ile son buldu.