İletişim Fakültesi Lisansüstü Eğitimde Çalışmalarına Hız Kazandırdı

İletişim Çalışmaları Disiplinlerarası Doktora Programı Açıldı

Fakültemizde, Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde devam etmekte olan İletişim Çalışmaları Disiplinlerarası Tezli Yüksek Lisans programının ardından, Doktora Programı başvuruları da YÖK tarafından kabul edildi.

İletişim Çalışmaları Disiplinlerarası Doktora Programına öğrenci alımları 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında gerçekleşecek. Tezli Yüksek Lisans Programı’nın ardından açılan Doktora programı ile İletişim Çalışmaları alanında Fakültemiz bünyesinde süren akademik araştırmaların hızlanması ve geleceğin akademisyenlerinin alana katkı sunmaları hedefleniyor.

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Programları Öğrencilerini Bekliyor

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin Yükseköğretim Kurumu’na, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü için başvurusunu gerçekleştirdiği Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Programı başvurusu da YÖK tarafından kabul edildi.

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde açılması kararlaştırılan Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Tezli/Tezsiz Yüksek Lisans Programı, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında, Yüksek Lisans eğitimine başlayacak.