ÇÜ İletişim Fakültesi’nin Genç Yetenekleri Başarıları ile Ses Getiriyor

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri, katıldıkları her yarışmada başarıları ile ses getirmeye ve Fakültemizin adını duyurmaya devam ediyor.

ÇÜ İletişim Fakültesi’nin donanımlı kadrosu ve çoğu yerde olmayan uygulama merkezleri sayesinde kendilerini en iyi şekilde yetiştirme şansı bulan öğrenciler, aldıkları eğitimin meyvelerini toplamanın heyecanını ve keyfini yaşıyor.

Her sene 30’un üzerinde başarı ödülleri ile kendilerinden söz ettiren genç iletişimciler son olarak Sabancı Vakfı Kısa Film Yarışmasından ödülle dönmenin gururunu yaşattı.

ÇÜ İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 1. sınıf öğrencisi İpek Pekergin “Ateş Böceği Tohumu” isimli kısa filmi ile Sabancı Vakfı 6. Kısa Film Yarışması Deneysel Kategoride, Market Seçkisine seçilerek büyük bir başarıya imza attı.

Yarışmanın ödül töreninin 9-12 Ocak tarihlerinde İstanbul’da düzenlenmesi planlanıyor.