"Çukurova Üniversitesi 50. Yıl Ormanı” için ilk fidanlar toprakla buluştu

Çukurova Üniversitesinin 50. Yıl etkinlikleri kapsamında, “Çukurova Üniversitesi 50. Yıl Ormanı” için ilk fidanlar toprakla buluştu. 20.11.2023 Pazartesi günü, Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü tarafından başlatılan ağaç dikme kampanyasının ilk etkinliğinde 1200 fidanın dikimi gerçekleştirildi.

ÇÜ Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel’in öncülüğündeki etkinliğe, rektör yardımcıları, fakülte dekanları, yüksekokul müdürleri, öğretim elemanları, idari personel ve öğrenciler katıldı.

“Hayatta bir dikili ağacım olsun” özverisi ile adeta fidan dikme yarışına dönen etkinlikte, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve hocalarının elleriyle 1200 fidan bir bir toprakla kucaklaştı.

Bu önemli anları ölümsüzleştirmek isteyen katılımcılar, diktikleri fidanlarının başında fotoğraf çekti, ilk can suyunu da yine kendi elleri ile verdi.

ÇÜ İletişim Fakültesi Kurumsal İletişim Birimi
Birim Sorumlusu: Prof. Dr. Muzaffer SÜMBÜL