Çukurova Üniversitesinde Nijerya Kültürel Buluşması düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Çukurova Genç Ofis’in organizasyonunda gerçekleşen “Üniversite Genç Ofisler Kültür Buluşmaları” kapsamında “Nijerya Kültürel Buluşması” etkinliği düzenlendi.

9 Kasım 2023 Perşembe günü saat 16:00’da gerçekleştirilen etkinliğe, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Uluslararası Öğrenci Merkezi Müdürü Koray Turan, Gençlik Hizmetleri Müdürü Mehmet Tosun, Adana Gençlik merkezi Müdürü İbrahim Pıtırlı, ÇÜ Genç Ofis Sorumlusu Oğuzhan Gürhani ve Tömer Müdür Yardımcısı  Dr. Ersu Çırak katılarak konuşmalarını gerçekleştirdi.

Abdulkadir Abdülrahim Arjalı’nın, Nijerya’nın tarihi ve kültürü hakkında konferans verdiği etkinlik sonrası katılımcılara Nijerya ile ilgili sorular soruldu. Eğlenceli anların yaşandığı etkinlikte, doğru yanıtlar veren katılımcılar çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği “Nijerya Kültürel Buluşması” etkinliği, Nijerya’ya ait yöresel canlı müzik performanslarının izleyicilerle buluşmasının ardından son buldu.

ÇÜ İletişim Fakültesi Kurumsal İletişim Birimi
Birim Sorumlusu: Prof. Dr. Muzaffer SÜMBÜL