ÇÜ İletişim Fakültesinin Genç İletişimcilerinden 6 Ödül

33’üncü Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasının kazananları belli oldu. Yarışmada Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri farklı kategorilerde toplam 6 ödüle layık görüldü.

18 üniversiteden 62 başarılı öğrenci projesinin kıyasıya mücadele ettiği 33’üncü Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasının kazananları ödüllerine kavuştu. Bu yıl deprem farkındalığına katkı sağlayacak projelerin ön plana çıkmasıyla dikkat çeken yarışmada Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesinin Genç İletişimcileri, projeleri ile toplamda 6 ödülün sahibi olmayı başardı.

ÇÜ İletişim Fakültesi İletişim Bilimleri Bölümü öğrencilerinden Gizem Nur Akgüneş Röportaj kategorisinde “Yeni Nesil Bilgeler Bize Ne Vaat Ediyor” çalışması ile birincilik ödülünün sahibi olurken, Muhammed Talha Öztürk Spor Kategorisinde hazırladığı ve Anlatı Dergisinde yayınlanan “Dünya Futbol Tarihinde Alt Ligde Maç Yöneten FIFA Kokartlı İlk ve Tek Hakemim” isimli çalışması ile ikincilik, Dural Kaya ise Haber ve Haber Araştırma kategorisindeki  “Bir Merakın Peşinde, Kocavezir Gettosu” isimli çalışması ile üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Gazetecilik Bölümü öğrencilerinden Yakup İlkez Özmüş Haber ve Haber Araştırma kategorisinden hazırladığı “Tutkunun Ötesinde Bir Yaşam Tarzı: ŞAHİN” isimli çalışması ile ikincilik ipini göğüslerken, Beyza Şimşir ve Sevil Çakmak ise hem Röportaj hem de Fotoğraf kategorilerinde “Emek - Çadırda Yaşam” isimli çalışmaları ile yine ikicilik ödülüne layık görülen isimler oldu.

ÇÜ İletişim Fakültesi Kurumsal İletişim Birimi
Birim Sorumlusu: Prof. Dr. Muzaffer SÜMBÜL