TAYEM Yönetimi Fakültemizi Ziyaret Etti

Adana Zirai Üretim İşlemesi Tarımsal Yayım ve Hizmetiçi Eğitim Merkezi Müdürü Emin Tepeli ve Ziraat Yüksek Mühendisi Emine Şen Kuş Fakültemizi ziyaret etti. Tarımsal Yayım ve Hizmetiçi Eğitim Merkezi Müdürlüğü (TAYEM)’nün gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar hakkında Dekan Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç ile bilgi paylaşımında bulunan konuklar, İletişim Fakültesi ile geleceğe yönelik olarak bir iş birliğinin yapılması konusunda görüş alışverişinde bulundu. İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç’in, Fakültenin mevcut imkanları doğrultusunda TAYEM ile bir iş birliği yapılması konusunda hazırlıklar yapabileceğini belirttiği görüşme sonrasında, konuklar İF-Stüdyo Binası’nı ziyaret ettiler.