“Seval” En Çok Ödül Alan 2. Film oldu

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğrencisi Ahmet Keçili’nin yazıp yönettiği, kurgu koltuğunda Necati Öz’ün yer aldığı “Seval” isimli kısa belgesel filmi, Türkiye’de 2020 yılı içerisinde üretilen “Kısa Belgesel Film kategorisinde” en çok ödül alan ikinci film olma başarısını gösterdi.

1980’li yıllarda cezaevinde dünyaya gelen bir çocuğun gerçek hayat hikayesini konu alan “Seval”, 2020 yılı içerisinde sırası ile katıldığı;
·         3.Melihodo İnternational Film Festivali’nde Youth Visual Media Outstanding Award 2020 (Genç Görsel medya Ödülü)
·         6. Sakarya Kısa Film Festivali, Belgesel Film yarışması 2.lik Ödülü
·         İzmir Artemis Film Festivali, En İyi Belgesel Film Ödülü
·         27. Altın Koza Film Festivali, Ulusal Öğrenci Filmleri Yarışması, belgesel Dalında En İyi Film Ödülü
·         8. SETEM İpekyolu Film Ödülleri, Ulusal belgesel Film yarışması En İyi Kurgu ödüllerine layık görüldü.

.        8. Kayseri Film Festival'nde de yine Finalist olma başarısını gösterdi.

,