Genç İletişimciler Finalde!

Aydın Doğan Vakfı ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 31. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’na katılan fakültemiz İletişim Bilimleri Bölümü öğrencileri finale kalmaya hak kazandı.

Ayça Erterek, Cemalettin Küçükyel, Çiğdem Akdoğan ve Selman Özdemir, 16 Mart 2021 Salı günü çevrimiçi olarak, Aydın Doğan Vakfı Youtube hesabında düzenlenecek ödül töreninde fakültemizi temsil edecekler.

Yarışmada, mezun öğrencimiz Çiğdem Akdoğan, Doç. Dr. Onur Dursun danışmanlığında

Okuyorum Gazetesi ile mizanpaj dalında finale kalmaya hak kazandı.

Genel Yayın Yönetmenliğini Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Yasemin Ünlü’nün yaptığı İletişim Fakültesi Uygulama Dergisi Anlatı'nın 3. sayısında İletişim Bilimleri Bölümü mezun öğrencilerinden Ayça Erterek ve Selman Özdemir haber ve röportaj dalında, 4. sınıf öğrencisi Cemalettin Küçükyel ise röportaj dalında hazırladıkları çalışmalarıyla finalde yarışacaklar.