“Uluslararası Erasmus Ortaklar Haftası” kapsamında Fakültemize yurtdışından ziyaretler gerçekleştirildi

Avrupa Birliği Erasmus+ Yükseköğretimde Bireylerin Öğrenme Hareketliliği ve Programla İlişkili Olmayan Üçüncü Ülkeler ile Hareketlilik Projesi kapsamında, ortak kurumların akademik personeline ve dış ilişkiler temsilcilerine yönelik 30 Ekim-03 Kasım 2023 tarihleri arasında “Uluslararası Erasmus Ortaklar Haftası” düzenlendi.

Ortaklar Haftası kapsamında, 2 Kasım Perşembe günü Azerbaycan Devlet Üniversitesi, Portekiz Castello Branco Politeknik Enstitüsü, Kırgızistan Oş Devlet Üniversitesi ve Hırvatistan Zağrep Üniversitesinden akademik düzeyde temsilciler ÇÜ İletişim Fakültesini ziyaret etti.

ÇÜ İletişim Fakültesi Dekanlık makamında, Prof. Dr. Muzaffer Sümbül tarafından ağırlanan temsilcilere, İletişim Fakültesinin çalışmaları ve imkanları hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.  Ziyarette, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özge Nilay Erbalaban Gürbüz ve ÇÜ İletişim Fakültesi Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Özgür İlke Şanlıer Yüksel hazır bulundu.

Sonrasında, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özge Nilay Erbalaban Gürbüz, ÇÜ İletişim Fakültesi Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Özgür İlke Şanlıer Yüksel ve Gazetecilik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Zeynep Özarslan eşliğinde İletişim Fakültesi binası ve İF-Stüdyoyu gezen temsilcilere, öğrencilere sunulan imkanlar ve fiziki mekanlar hakkında detaylı bilgi verildi.

ÇÜ İletişim Fakültesinin sağladığı olanaklara duydukları memnuniyeti dile getiren temsilciler, hatıra fotoğrafı çekimleri ile ziyaretlerini sonlandırdı.

ÇÜ İletişim Fakültesi Kurumsal İletişim Birimi
Birim Sorumlusu: Prof. Dr. Muzaffer SÜMBÜL