ÇÜ İletişim Fakültesinde Sosyal Medya Tehditler ve Fırsatlar konferansı düzenlendi

Erasmus Uluslararası Hafta Seminerleri kapsamında Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesinde “Sosyal Medya: Tehditler ve Fırsatlar” konulu konferans düzenlendi.

İletişim Fakültesi Konferans Salonunda 31 Ekim 2023 10:00-12:00 saatleri arasında gerçekleşen konferansa, öğrenciler ve öğretim elemanları katıldı.

Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesinde Araştırma Görevlisi Narmina Asadova’nın katılımıyla gerçekleşen konferansta, yeni medya düzeninde fırsatlar ve tehditler hakkında bilgi verildi.

Çağın ihtiyaçlarına uygun kulvarlarda alınan pozisyonlarda oldukça cazip fırsatlar yakalanabileceğine dikkat çeken Asadova, bu alanda yapılacak girişimler öncesi mutlaka ön araştırma ve profesyonel destek alınmasının altını çizdi.

Bakü Devlet Üniversitesinden mezun olan İletişim Fakültesi öğrencilerinin iş tercihleri hakkında da bilgi paylaşımında da bulunan Narmina Asadova, alanında kendisini yetiştirerek mezun olan iletişimcilere çok rağbet olduğunu aktardı.

Konferans, katılımcıların sorularının yanıtlanması ile son buldu.

ÇÜ İletişim Fakültesi Kurumsal İletişim Birimi
Birim Sorumlusu: Prof. Dr. Muzaffer SÜMBÜL