Doç. Dr. İlker Özdemir “Tarihten Bugüne Etik Düşünce” konferansı verdi

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi İletişim Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. İlker Özdemir Çukurova Sanat Girişimi - Çukurova Okulu bünyesinde bilim ve sanat meraklılarına yönelik düzenlenen “Tarihten Günümüze Etik Düşünce” konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.

Antik Yunan’dan, Aristo’nun erdem etiğinden 20. yüzyıl söylem etiğine ve iletişimsel eylem kuramları gibi birçok konunun ele alındığı ve geçen ay birinci oturumu yapılan konferansın ikincisi 4 Ocak 2024 tarihinde saat 18:00’da Yazarlar Evi’nde gerçekleştirildi.

Destekçiliğini Adana Seyhan Belediyesinin üstlendiği ve Türkiye Yazarlar Derneğinin Katılımcı Kurul olarak yer aldığı konferans, Çukurova Sanat Gönüllüleri YouTube kanalından da canlı olarak yayınlandı.

Konferansın üçüncü ve son oturumunun önümüzdeki günlerde düzenlenmesi planlanıyor.

ÇÜ İletişim Fakültesi Kurumsal İletişim Birimi
Birim Sorumlusu: Prof. Dr. Muzaffer SÜMBÜL