Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi ÇÜ İletişim Fakültesini ziyaret etti

Adana'da bulunan Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi ile bazı alanlarda ortak çalışmalar yürütmek üzere bir işbirliği ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette, Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Mehmet Şahin Karakaş, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Mehmet Özsöyler ve Oğuzhan Karakoç ile öğrencileri Elif Göksu Doğan ve Emre Eren yer aldı.

Ziyaretçilerini Dekanlık Makamında ağırlayan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül, heyete fakültenin imkânları ve eğitim programları hakkında bilgi verdi.

Bahtiyar Vahabzade Sosyal Bilimler Lisesi’nin işbirliği teklifi hakkında karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarette, sürecin olgunlaştırılması için görüşmelerin sürdürülmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

ÇÜ İletişim Fakültesi Kurumsal İletişim Birimi
Birim Sorumlusu: Prof. Dr. Muzaffer SÜMBÜL