ÇÜ İletişim Fakültesinde Dekan Yardımcılığı Devir Teslim Töreni yapıldı

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcılığında yapılan devir teslim törenine, Dekan Prof. Dr. Muzaffer Sümbül, halef ve selef Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Özge Nilay Erbabalan Gürbüz, Doç. Dr. Sevda Ünal ve Fakülte Sekreteri Ali Önal katıldı.

Bir seneyi aşkındır Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevini başarı ile yürüten Dr. Öğr. Üyesi Özge Nilay Erbabalan Gürbüz, devam etmekte olan akademik çalışmalarına daha fazla zaman ayırmak için, Dekan Yardımcılığı görevini Doç. Dr. Sevda Ünal’a devretti.

Selefi Doç. Dr. Sevda Ünal’a yeni görevinde başarı dileklerini ileten Dr. Öğr. Üyesi Özge Nilay Erbabalan Gürbüz, Doç. Dr. Sevda Ünal’ın donanımı ve tecrübesi ile dekan yardımcılığı görevini başarı ile yürüteceğine duyduğu inancı paylaştı.

Halefine ÇÜ İletişim Fakültesine yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ileten yeni Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sevda Ünal, büyük bir sorumluğu üstlendiğinin bilincinde olduğunu belirterek, “İletişim Fakültesi Ailesi olarak, uyum içinde, öğrencilerimize daha büyük hizmetler vereceğimize inanıyorum.” diye aktardı.

Devir teslim töreninden sonra yeni ve önceki yardımcılarını makamında kabul eden ÇÜ Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül, Dr. Öğr. Üyesi Özge Nilay Erbabalan Gürbüz’e verdiği hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletirken, yeni Yardımcısı Doç. Dr. Sevda Ünal’a ise görevinde başarı temennileri aktardı.

12.12.2023 tarihi itibari ile ÇÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevine resmen başlayan Doç. Dr. Sevda Ünal, odasında tebrikleri kabul etti.

ÇÜ İletişim Fakültesi Kurumsal İletişim Birimi
Birim Sorumlusu: Prof. Dr. Muzaffer SÜMBÜL