“2. Yaşar Kemal Sanat Günleri” etkinliği gerçekleştirildi

Yaşar Kemal Aramızda / Röportaj Seçkisi

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi, Seyhan Belediyesi ve Yaşar Kemal Kültür Vakfı işbirliğiyle “2. Yaşar Kemal Sanat Günleri” etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında Röportaj, Kısa Film Yapımı ve Kapak Tasarım olmak üzere üç atölye düzenlendi. Fakültemiz, etkinliğin Röportaj Atölyesi’ni üstlendi. Atölye kapsamında Fakültemiz öğretim elemanları dört hafta boyunca lise ve üniversite öğrencilerine röportaj konusunda eğitimler verdi. Atölyede eğitimler sürecinde üretilen röportajlar Yaşar Kemal Aramızda/Röportaj Seçkisi başlıklı bir kitaba dönüştürüldü. Fakültemiz, 3 Ekim-16 Kasım 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Atölye kapsamında çeşitli liselerden öğrencileri konuk etti. Atölyelere katılan eğitmenler ve öğrenciler, 16 Kasım 2018 tarihinde Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir törenle sertifikalarını aldı.

Yaşar Kemal Aramızda (3).jpg

Yaşar Kemal Aramızda (2).jpg