Ders muafiyeti ve/veya intibakı için başvuracak öğrencilerimizin dikkatine !!!

Ders muafiyet işlemleriniz ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS MUAFİYET VE İNTİBAK YÖNERGESİ'ne göre yapılmaktadır.

Bu yönergenin 1. maddesine göre "Muafiyet talep edilecek tüm dersler için başvurular, öğrencinin üniversiteye kayıt yaptırdığı ilk yarıyılda/yılda, ders kayıtlarının başladığı tarihten itibaren 10 (on) işgünü içerisinde, ilgili birime yapılır. Süresi içinde yapılmayan başvurular kabul edilmez."

Ders kayıtlarımızın 25 Eylül 2023'te başladığını göz önünde bulundurarak, en geç 4 Ekim 2023 Çarşamba günü muafiyet-intibak dilekçelerinizi Bölüm Başkanlığınıza teslim etmeniz gerekmektedir.

Lütfen ilgili yönetmeliği detaylı bir biçimde okuyarak başvurunuzu hazırlayınız. Aşağıda linkini paylaştığımız başvuru dilekçesini doldurarak en geç 4 Ekim 2023 Çarşamba günü Bölüm Başkanlığınıza teslim ediniz.

Çukurova Üniversitesi Önlisans ve Lisans Muafiyet ve İntibak Yönergesi >>>

Başvuru Dilekçesi >>>