Doç. Dr. Serkan Bulut yurt dışı araştırma projesi nedeniyle yürütmekte olduğu dekan yardımcılığı görevinden ayrıldı

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Serkan Bulut, TÜBİTAK (Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu) tarafından kabul edilen 2219 Doktora Sonrası Araştırmacı Bursu (Post-doc) kapsamında, Belçika’nın Vrije Üniversitesi’nin Dilbilim ve Edebiyat Çalışmaları Bölümü ve Brüksel Gazetecilik Araştırmaları Enstitüsü bünyesinde 12 ay süre ile gerçekleştireceği “Yapay Zekâ ve Habercilik Dili” alanındaki projesi için 15.12.2022 tarihinden itibaren yürütmekte olduğu ÇÜ İletişim Fakültesi Dekan Yardımcılığı görevinden 18.07.2023 tarihinde ayrılmıştır. Dekan yardımcılığı süresince, fakültemize yaptığı katkılar ve verdiği emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, akademik çalışmalarında başarılar diliyoruz.