Fakültemizden “Yeni Nesil Gazetecilik”e destek

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesinden “Yeni Nesil Gazetecilik”e destek

İŞKUR, Basın İlan Kurumu (BİK), Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi ve medya profesyonelleri işbirliğiyle “Yeni Nesil Gazetecilik” başlıklı bir proje başlatıldı. Yerel medyanın işgücü niteliğini arttırmak amacıyla başlatılan projeye 9 Kasım 2018 tarihinde BİK Adana Şube Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen mülakatla 24 aday seçildi. Seçilen adaylar, medyanın çeşitli anlarında eğitim almaya başladı. 12-30 Kasım 2018 (3 Hafta) tarihleri arasını kapsayan eğitim programı, Fakültemiz öğretim elemanları ve medya profesyonelleri tarafından yürütülüyor. Eğitim programının sonunda adaylar, Adana’nın çeşitli yerel medya organlarında ve İŞKUR kapsamında 9 ay boyunca istihdam edilecek. Böylece proje hem yerel medyanın işgücü niteliğini arttırmış olacak hem de genel olarak iletişim alanından mezunlara iş olanağı yaratacak.

Yeni Nesil Gazetecilik.jpg

Yeni Nesil Gazetecilik 1.jpg