“Çukurova Genç İletişimciler Kongresi” düzenlendi

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi “Genç İletişimcileri” ağırladı

Genç İletişimciler Kongresi (4).jpg

Fakültemiz, 3-4 Mayıs 2018 tarihleri arasında “Çukurova Genç İletişimciler Kongresi” düzenledi. 21 farklı üniversiteden öğrenciler tarafından gönderilen çalışmalar Bilim Kurulu tarafından değerlendirildi. Değerlendirmeler sonucunda 64 bildiri kabul edildi. Fakültemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen kongreye onur konuğu olarak Prof. Dr. Korkmaz Alemdar katıldı. Açılışını Doç. Dr. İlker Özdemir’in yaptığı Kongre’ye 70’ten fazla öğrenci katılım gerçekleştirdi. Kongrede, sinema ve belgesel, kişilerarası iletişim ve sosyal medya, televizyon ve şiddet başlığı altında diziler, kent, kimlik ve iletişim, hak haberciliği ve yerel basın, mülteci haberlerinin incelenmesi, film türleri ve film analizi, toplumsal cinsiyet, önyargı ve cinsiyetçilik, yeni medya, siyasal iletişim ve medya, dijital çağda denetim ve sansür, gazetecilik, medya ortamında bir etik sorun olarak yalan gibi konu başlıkları altında 64 bildiri sunuldu.

Genç İletişimciler Kongresi (1).JPG

Genç İletişimciler Kongresi (2).jpg