İletişim Fakültemiz, Gazetecilik Bölümü ile TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması Finalinde!

Geleceğin medyasına yön verecek gençlere kendilerini ifade edebilecekleri iletişim odaklı bir platform sunan TRT'nin, her yıl düzenlediği Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nda bu yıl Gazetecilik Bölümü 3. sınıf öğrencimiz Nisa Nur Ballı, internet haberi çalışmasıyla finale kalmaya hak kazandı.

Dijital yayıncılık alanında İnternet Haberi kategorisinde, Gazetecilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Filiz Yıldız'ın danışmanlığını yapmış olduğu Manuelden Sayısala: Gazetecilik çalışmasıyla yarışmaya başvuran ve finale kalan öğrencimiz, 29 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında finalistler için düzenlenecek olan Geleceğin İletişimcileri Haftası'nda fakültemizi temsil edecek.

2023 TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışması'nın finalinde ödül kazanacak olan yarışmacılar, 2 Ekim Pazartesi günü düzenlenecek olan ödül töreninde ilan edilecek ve TRT 2 Kanalı'nda canlı olarak yayınlanacak.

ÇÜ İletişim Fakültesi Kurumsal İletişim Birimi
Birim Sorumlusu: Prof. Dr. Muzaffer SÜMBÜL