İletişim Fakültesi Kurumsal İletişim Birimi ilk toplantısını gerçekleştirdi

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) İletişim Fakültesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Kurumsal İletişim Birimi, yeni dönem çalışma politikası çerçevesinde ilk toplantısını 25 Nisan Salı günü  gerçekleştirdi.

Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Serkan Bulut koordinatörlüğünde gerçekleşen toplantıya, ÇÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Batu Anadolu, Web Editörü Esra Ulusal,  Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Adem İrgin ve Yayın Haberleşme ve Proje sorumlusu Engin Esendemir katıldı.

Yeni dönem hizmet politikası kapsamında görev dağılımlarının belirlendiği toplantıda Kurumsal İletişim Biriminin yeni dönem çalışmaları konuşuldu.

İletişim Fakültesi Kurumsal İletişim Birimi