Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan Boyan, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül’e Hayırlı Olsun Teşriflerinde Bulundu

Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan Boyan, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül’e ziyarette bulundu. Görüşme çerçevesinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Boyan hem Dekan Prof. Dr. Sümbül’e yeni görevinde başarılar diledi hem de İletişim Fakültesi çalışmaları hakkında istişarede bulunuldu.

Prof. Dr. Boyan, Prof. Dr. Sümbül ve dekan yardımcıları, Doç. Dr. Serkan Bulut ve Dr. Öğr. Üyesi Özge Nilay Erbalaban Gürbüz tarafından karşılandı.

Dekan Prof. Dr. Sümbül ve yardımcıları Doç. Dr. Bulut ve Dr. Öğr. Üyesi Erbalaban Gürbüz tarafından, dekanlık makamında ağırlanan Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan Boyan, Prof. Dr. Sümbül’e yeni görevinde başarı temennilerini iletti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan Boyan’ın teşriflerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sümbül, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Boyan’ın bu anlamlı ziyaretlerinin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. Yaklaşık 1 saat süren görüşmede hem rektörlük hem de fakülte çalışmaları hakkında fikir alışverişi yapıldı.