Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Bölümleri Yönetimi ve Öğretim Elemanları, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül'ü Makamında Ziyaret Etti.

Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim elemanlarından Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı’na ziyaret

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim elemanları, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül'ü makamında ziyaret etti.

Yeni görevinde başarı dileklerini ileten RTS Bölümü öğretim elemanları adına Arş. Gör. Dr. Batu Anadolu, Dekan Prof. Dr. Muzaffer Sümbül’e hediyelerini taktim etti.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sümbül, kendisinin de hala Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nün bir hocası olduğunun altını çizerek, mesai arkadaşlarına ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı ve Bölüm öğretim elemanları, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bölümü adına ÇÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül’e hediyelerini takdim eden Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Onur Dursun, yeni görevinde başarı temennilerini iletti.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Prof. Dr. Muzaffer Sümbül, mesai arkadaşlarına teşekkür ederek, birlikte büyük işler başaracaklarına duyduğu inancı paylaştı.

İletişim Bilimleri Bölümü Yönetimi ve öğretim elemanları, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı’nı ziyaret etti

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi İletişim Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. İlker Özdemir ve Bölüm öğretim elemanları, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi dekanlık makamında gerçekleşen ziyarete, İletişim Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. İlker Özdemir ve Bölüm öğretim elemanları katıldı.

Yeni görevinde Prof. Dr. Muzaffer Sümbül’e başarı temennilerini ileten Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özdemir ve bölüm öğretim elemanları, hediyelerini taktim etti.

Mesai arkadaşlarının ziyaretlerinden mutluluk duyduğunu ifade eden Dekan Prof. Dr. Sümbül ise meslektaşlarına teşekkürlerini sundu.