Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni ziyaret etti

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Yönetimi, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi yeni Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül’e yeni döneminde başarılar dilemek ve olası ortak çalışmalar konusunda istişarede bulunmak için ziyarette bulundu.

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlık Makamında gerçekleşen ziyarete, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkan Cafer Esendemir ve Cemiyet Yönetimi üyeleri katıldı.

Ziyaretçileri, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül ve Dekan Yard. Doç. Dr. Serkan Bulut karşıladı.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül’e yeni görevinde başarı dileklerini ileten Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, cemiyet adına hediyelerini taktim etti.

Yeni ortak çalışmalar yapılması hedefleniyor

Anlamlı ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Çukurova Üniversitesi iletişim Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin önemli projeler gerçekleştirmek arzusunda olduğunu ve bu süreçte yeni ortak çalışmalar yapılmasının hedeflendiğini belirtti. Tüm Türkiye ve Adana şehri için daha büyük işler başarmak adına önemli kurumlarla işbirliği protokolleri gerçekleştirdiklerini aktardı.

Esendemir ise, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin sahip olduğu akademik kadro, teknik donanım, öğrencilere sunduğu önemli imkânlar ve yetiştirdiği ses getiren başarılı projelere imza atmış öğrencilerle adından sıkça söz ettirdiğini söyledi. Esendemir, ayrıca bu potansiyelden şehir ve ülke adına daha önemli projeler ortaya çıkacağına duyduğu inancı dile getirdi.

Sohbetin ardından İF-Stüdyo binasını konukları ile birlikte gezen Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sümbül, İletişim Fakültesi’nin TV Stüdyolarını, Sinema Salonunu, Radyo Üniversite Stüdyosu ve Atölyeleri gezdirerek, İF-Stüdyoda gerçekleşen faaliyetler hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Ziyaret Toplu Fotoğraf Çekimleri ile son buldu.