TÖMER Yönetiminden Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Çukurova Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi TÖMER Yönetimi Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül, TÖMER Müdürü Öğr. Gör. Dr. Serhat KOÇAK, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Ayşe ÖZKAN, Öğr. Gör. Ersu ÇIRAK ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Prof. Dr. Muzaffer Sümbül’e yeni görevinde başarı temennilerini ileten TÖMER Yönetimi ve beraberindeki heyet kurum adına hediyelerini takdim etti.

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek TÖMER Yönetimi ve beraberinde ki heyete teşekkürlerini iletti.