Seyhan ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Fakültemizi Ziyaret Etti

Seyhan ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Fatma Özmetli, Öğretmenleri Ömürzak Toparlak, Fethiye Eylül Akar ve öğrencilerinden oluşan heyet Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni ziyaret etti.

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül tarafından dekanlık makamında kabul edilen Seyhan ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yönetimi ve Öğrencileri, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül’e görevinde başarı temennilerini ileterek hediyelerini taktim etti.

Çukurova Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül ile bir süre sohbet eden Seyhan ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi heyeti, en yetkili ağızdan, Çukurova Üniversitesi iletişim Fakültesinin vizyonu, sunduğu imkânlar ve getirdiği başarıları dinleme şansı buldu.

Sonrasında İletişim araçları sürekli sergisini gezen heyet, İletişim Fakültesi ana binasını gezerek Özgür Sinematek hakkında Doç. Dr. Aydın Çam’dan bilgi aldı.

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi İF- Stüdyoyu da gezen Seyhan ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi heyeti, Sinema Salonu, TV Stüdyoları, Radyo Çukurova Stüdyosu ve Atölyelerin öğrencilere sunduğu eşsiz imkânlar karşısında hayranlığını gizleyemedi.

Seyhan ÇEP Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi heyeti toplu fotoğraf çekimleri ile ziyaretini noktaladı.