Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül Oldu

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Muzaffer Sümbül, görevi Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç’ten devraldı.
Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlık Makamında gerçekleşen devir teslim törenine Prof. Dr. Muzaffer Sümbül ve Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç’in yanı sıra Doç. Dr. Ayşe Aslı Sezgin Büyükalaca ve Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Sekreteri Ali Önal katıldı.
Karşılıklı çiçeklerin takdim edildiği devir teslim töreninde, Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç kendisinden dekanlık görevini devralan Prof. Dr. Muzaffer Sümbül’e yeni görevinde başarılar dilerken, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül de Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç’e vermiş olduğu hizmetlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.