4. Dönem Genç Merkür İletişim Kampı Mersin’de Düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı İletişim Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen, İletişim Fakültesi öğrencilerinin 21. yüzyıl iletişim teknolojilerine uyum sağlamalarını kolaylaştırarak, genç iletişimcilerin dijitalleşen dünyada üretken ve yaratıcı fikirlerle kendilerini geliştirmelerinin amaçlandığı 4. Dönem Kampına Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri de katıldı.

24-29 Kasım tarihlerinde Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı’nda bir araya gelen Genç İletişimciler, dijital içerik üretimi, dijital kimlik oluşturma, sosyal medya içerik üretimi ve yönetimi, etkili sunum teknikleri, etkili tasarım ilkeleri, dijital pazarlama, e-ticaret, metaverse, NFT gibi çeşitli konularla ilgili uzmanlardan bilgi alma şansı yakaladı.