Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencileri Atatürk’ü Andı

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri 10 Kasım Atatürk’ün sonsuzluğa uğurlandığı günde özel bir tören düzenledi.
İletişim Bilimleri ve Gazetecilik öğrencilerinden Muzaffer Turgut, Fırat Acartekin, Furkan Kıtır, Cennet Büyükgençoğlu’nun öncülüğünde toplanan öğrenciler Atatürk’ün baskılı t-shirtlerini giyerek tören alanında yerlerini aldılar.
Çukurova Üniversitesi Fakültesi binası Atatürk Silueti önünde gerçekleşen törene Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Yönetimi ve Çukurova Üniversitesi Bisiklet Kulübü de katıldı.
Saatlerin, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yıldönümünde saat 09:05’te hayat bir dakikalığına durdu, sirenler çaldı, öğrenciler Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve hürmetle andı.