Genç Merkür İletişim Programı Düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Sosyal İlişkiler ve İletişim Dairesi Başkanlığı Proje Birimi yetkilileri, Genç Merkür İletişim Programı kapsamında Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.

ÇÜ İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa İletişim Fakültesi Akademik Personeli, Gençlik ve Spor Bakanlığı Sosyal İlişkiler ve İletişim Dairesi Başkanlığı Proje Birimi Koordinatörü Adeviye Uzunoğlu, Selen Yıldız ve İletişim Fakültesi öğrencileri katıldı.

Adeviye Uzunoğlu, yaptıkları sunumla İletişim Fakültesi mezunlarının sektördeki iş koşulları, çalışma alanları, bakanlık bünyesinde faaliyet gösteren Genç Merkür İletişim Kampı’na katılım koşulları ve kampta verilen eğitimler neticesinde öğrencilere kazandırılan mesleki donanımlar hakkında bilgileri aktard, soruları yanıtlandı.

Türkiye genelinde bütün İletişim Fakültesi öğrencilerinin medya sektöründe yer bulması, önemli projelerde staj ve iş imkanı yakalamasına kapı aralayan projenin Adana ve Mersin ayağı 24-29 Kasım tarihlerinde Mehmet Akif Ersoy Gençlik Kampı adıyla Mersin’de düzenlenecek.