ÇÜ İletişim Fakültesi 2022-2023 Yılı Oryantasyon Programları Tamamlandı

Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen oryantasyon programı bu sene 28, 29 Eylül ve 5 Ekim tarihlerinde düzenlendi.

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakülte Konferans Salonu’nda İletişim Bilimleri Bölümü, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ve Gazetecilik Bölümünün ayrı günlerde gerçekleştirdiği program çerçevesinde 1. Sınıf öğrencilerine çeşitli konularda bilgilendirmelerde bulunuldu.

İletişim Bilimleri Bölümü adına Bölüm Başkanı Doç. Dr. İlker Özdemir ve bölüm öğretim elemanları, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü adına Bölüm Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül ve bölüm öğretim elemanları, Gazetecilik Bölümü adına ise yine Bölüm Başkanı Prof. Dr. Onur Dursun ve bölüm öğretim elemanları tarafından bilgilendirme ve tanıtım sunumları yapıldı.

Eğitim öğretim süreci, Üniversite idari birimleri, öğrenci değişim programları, sınav ve not sistemi, karşılaşılacak sorunlarla ilgili çözüm yöntemleri, uygulama birimleri, atölyeler, stüdyolar ve kullanım koşulları, teknik destek ve araç gereç kullanımı hakkında detaylı bilgi alma şansı bulan öğrenciler, daha sonra bölüm hocaları eşliğinde İletişim Fakültesi ana binasını ve İF-Stüdyo binasını gezdi.

Öğrencilerin merak ettiği her konuda sorularına yanıt alma şansı bulduğu 2022-2023 Oryantasyon Programları fotoğraf çekimleri ile son buldu.