Nefes Atölyesi

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde“Nefes Atölyesi” düzenlendi. Atölye, 4 Mart Cuma günü saat 12:30’da İF-Stüdyo’da gerçekleşti. Öğr. Görevlisi Dr. Ebru Dündar Yenilmez’in eğitmenliğinde gerçekleşen Nefes Atölyesine, ÇÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç ile birlikte akademik ve idari personel katıldı.

“Nefes Varsa Umut Var” sloganı ile başlayan atölyede, doğru solunumun genel sağlık ve mutluluk halimize etkileri, işlevsiz solunum ve doğru solunum bileşenleri gibi başlıklar altında, diyafram farkındalığı nefesi, 365 nefesi ve dönüşümlü burun nefesi gibi birçok nefes egzersizi eğitmen Öğr. Görevlisi Dr. Ebru Dündar Yenilmez eşliğinde gerçekleştirildi. Bazı katılımcıların ilk defa tecrübe ettiği program, ileri bir tarihte tekrar düzenlenecek.