ÇÜ İletişim Fakültesi Öğrencilerinden 10 Kasım Özel Programı

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. Yıldönümü anısına bir radyo programı hazırladı.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Makbule Rümeysa Kılıç’ın üstlendiği 10 Kasım Özel Programı’nda şiir seslendirmeyi Davut Budak, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk seslendirmesini Emrecan Apaydın, “Anılarımızda Atatürk” bölümünü Seher Okyar, “Atatürk Sizin İçin Ne İfade Ediyor?” bölümünü ise Zöhre Ergünöz, Tuğçe Şimşek Yılmaz ve yine Davut Budak seslendirdi.

Ara seslendirmede Ayşenur Gökkaya’nın da destek verdiği program, 100.9 Radyo Üniversite’de yayınlandı.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anıları ve hayatından kısa kesitlerin yer aldığı, askeri ve siyasi dehası ile Türkiye ve dünya tarihine yön verdiği önemli hatıralara yer veren  “10 Kasım Özel Radyo Programı”  www.radyouniversite.cu.edu.tr adresi üzerinden ve Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi kurumsal Instagram hesabından dinlenebiliyor.