Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Yönetiminden İletişim Fakültesine Ziyaret

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi İF-Stüdyo ile Balcalı Hastanesi arasında yapılması planlanan İş Birliği Anlaşması öncesi bir ön buluşma gerçekleşti.

Balcalı Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Çağlar Emre Çağlayan, Doç. Dr. Arbil Açıkalın, Dr. Murat Türkeün Ilgınel ve beraberindeki heyetinin İF-Stüdyo binasını ziyareti ile gerçekleşen ön buluşmada, İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nüket Elpeze Ergeç, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Aslı Sezgin ve İF-Stüdyo Yöneticisi Uzm. Nuri Cihan Özdoğan konukları karşıladı.

Önce heyetle kısa bir bilgilendirme toplantısı yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç, daha sonra konuklarına İF-Stüdyo’da yer alan; GreenBox, 100.9 Radyo Üniversite, TV Stüdyosu ve Sinema Salonunu gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

İletişim Fakültesi ve Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi arasında gerçekleştirilmesi planlanan iş birliği öncesi, Hastane Yönetimi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerinin hazırladıkları, sağlık alanındaki güncel konular hakkındaki merak edilenlere yönelik olarak, uzmanlar tarafından aktarılan bilgi içeriklerinden oluşan Sağlık Reçetesi programını izleyerek, aynı içerikteki radyo programını da dinledi.

İF-Stüdyo’da gerçekleşen toplantının ve incelemelerin ardından, Fakülte Binası’nda bulunan İletişim Araçları Sürekli Sergisi ve Geçmişten Günümüze Türk Gazetelerinin yer aldığı Nostalji Gazete Sergisi de gezilerek heyet ziyaretini tamamladı.