Engelsiz Fotoğraflar Yarışması’nda Öğrencimiz Alper Okçuoğlu Jüri Özel Ödülünün Sahibi Oldu

Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından düzenlenen Engelsiz Fotoğraflar Yarışması’nın kazananları belli oldu.

“Toplumda engellilerle ilgili farkındalık ve bilinç oluşturmak, imkân verildiğinde birçok başarı kazanılabileceği algısını geliştirmek, yaşama pozitif bakmalarına katkı sunacak anları resmetmelerini sağlamak, spor yapabildiklerini göstermek ve yapma isteklerinin artırılmasını sağlamak amacıyla” düzenlenen Yarışmaya “Evde Egzersiz” isimli fotoğrafı ile katılan Çukurova Üniversitesi İletişim Bilimleri Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi ve Üniversitemiz Engelli Öğrenci Temsilcisi Alper Okçuoğlu, Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Çevrimiçi düzenlenen ödül töreninde Alper Okçuoğlu’na ödülünü, Necmettin Erbakan Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Abdullah Atıcıgil takdim etti.