Uluslararası Kısa Film Festivali / Atölye Çalışması

Her sene farklı bir şehirde düzenlenen Rofife Film Festivali bu yıl Adana ilini seçti. Bu çerçevede 13. Rofife Film Festivali Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü işbirliği ile düzenleniyor.

Rofife ile İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü iş birliği bünyesinde ve Dr. Öğr. Üyesi Özge Nilay Erbalaban Gürbüz’ün Koordinatörüğünde gerçekleşen etkinlikte, 2 Mart 2021 tarihinde Çukurova Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Muzaffer Sümbül, Doç Dr. Özgür İlke Şanlıer Yüksel, Doç. Dr. Aydın Çam ile “Çukurova Sinema Tarihi” üzerine, 3 Mart 2021 tarihinde Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Kıvanç Türkgeldi ile “Video Essay “ üzerine ve 4 Mart 2021 tarihinde Öğr. Görevlisi Özge Deniz Özker’in katılımı ile “ Belgesel Film Yapımı” üzerine, zoom dijital platformundan online atölye çalışmaları yapıldı.

Ayrıca, Çukurova Üniversite İletişim Fakültesi Öğrencilerinin başarılara imza atmış filmlerinin de Ödüllü Film Seçkisinde online olarak izlenebildiği festivalin galası 21 Mart 2021 tarihinde gerçekleşecek.