Kadın Yönetmenler Festivali’nde Öğrencimiz Finalde

Bu sene 4.sü düzenlenecek olan Uluslararası Kadın Yönetmenler Festivali’nden Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri adına bir başarı haberi daha geldi.

İletişim Bilimleri Bölümü, mezun öğrencilerinden Çiğdem Akdoğan’ın yazıp yönettiği, Öğr. Görevlisi Özge Deniz Özker’in danışmanlığını üstlendiği “Yardibi” Belgesel Filmi, Kamera Göz Ulusal Kısa Belgesel Yarışma Finalistleri arasına girmeyi başardı.

Yine Çiğdem Akdoğan’ın yazıp yönettiği, Öğr. Görevlisi Özge Deniz Özker’in danışmanlığını üstlendiği "Arka Pencere" isimli animasyon filmi ise Kısa Candır Ulusal Gösterim Seçkisinde yer alan dokuz filmden biri oldu.

1- 10 Mart tarihleri arasında İzmir’in Buca ilçesinde Tarık Akan Gençlik Merkezinde izleyiciyle buluşacak olan Festival, 37 film gösterimi, 7 atölye ve 2 panelden oluşuyor.