Fujifilm’den öğrencilerimize Sokak Fotoğrafçılığı Eğitimi

Fujifilm Adana Eğitim Merkezi, Fakültemiz Gazetecilik ve İletişim Bilimleri Bölümü öğrencilerine ‘Fotoğrafçılık Teknikleri ve Sokak Fotoğrafçılığı’ başlıklı bir eğitim semineri düzenledi. 1 Aralık 2018 tarihinde Fujifilm Adana Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen seminerde Fujifilm eğitmenleri, Fakültemiz öğrencilerine fotoğraf makineleri ve fotoğraf çekim teknikleri hakkında bilgiler verdi. Seminerin ardından öğrencilerimize fotoğraf makineleri dağıtıldı ve makinelerin kullanımına dair bilgiler aktarıldı. Öğrencilerimiz edindikleri bilgilerle Adana’nın Tepebağ Mahallesi, Ulu Camii, Büyük Saat, Taş Köprü gibi mekânlarını gezerek fotoğraflar kareledi. Gezi, Fujifilm eğitmenleri ve Fakültemiz öğretim elemanları eşliğinde gerçekleştirildi. Etkinlikte öğrencilerimiz hem fotoğraf teknikleri, fotoğraf makinelerinin kullanımı hakkında bilgilendi hem de Adana’nın önemli mekânlarında fotoğraflar çekerek edindikleri bilgileri uygulamaya dökme fırsatı buldu.