Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı Altın Koza A.Ş. yönetimi, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül’ü ziyaret etti

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Muzaffer Sümbül’e ziyaret trafiği devam ediyor. Bu çerçevede Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşleri Daire Başkanı Mahmut Göğebakan, Altın Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili İsmail Timuçin, Altın Koza Genel Müdürü Hüseyin Orhan ve Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Müdürü Ali Dağıstanlı’dan oluşan bir heyet Prof. Dr. Sümbül’ü ziyaret ederek yeni görende başarı dileklerini aktardı. Konuklarını dekanlık makamında ağırlayan Prof. Dr. Muzaffer Sümbül, anlamlı ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendilerine teşekkürlerini iletti. Her sene düzenlenmekte olan Adana Altın Koza Film Festivali’nde, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin verdiği desteğin öneminin de konuşulduğu ziyarette, daha verimli ortak çalışmalar yürütülmesi konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.