İletişim Fakültesi ÇU Tanıtım ve Tercih Günlerinde

Çukurova Üniversitesi, üniversite adaylarına yönelik olarak tüm birimlerinin yer aldığı Tanıtım ve Tercih Günleri düzenledi. Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezinde düzenlenen ÇU Tanıtım ve Tercih Günlerinin açılış programına, Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Neslihan Boyan, Prof Dr. İlter Ünlükaplan, Fakülte ve Yüksek Okul yönetimleri, akademik personel ve Üniversite adayları katıldı.

Tanıtım ve Tercih Günleri açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan Boyan gerçekleştirdi. Prof. Dr. Neslihan Boyan “Araştırma Üniversitesi olarak öğrencilerini en yetkin şekilde mesleğine hazırlayan, uluslararası hareketliliği yüksek, üniversite-sanayi iş birliğine önem veren, aktif kampüs yaşamı olan ve çeşitli sosyal imkânların bulunduğu Çukurova Üniversitemize sizin gibi genç yetenekleri ve geleceğimizi inşa edecek nesillerimizi heyecanla beklediğimizi bilmenizi isterim. Üniversiteye atacağınız ilk adımınızda ve sonrasında sizlere başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencilerinin piyano resitali, halk oyunları ve ÇÜ Kariyer Planlama Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Oğuzhan Kırdök’ün “Geleceği Planlamak” başlıklı sunumunun ardından Tanıtım ve Tercih günleri için hazırlanan stantlar ziyaret edildi.

Üniversite adaylarının tercihlerini yapmak istediği bölümler hakkında fakültelerin yöneticileri ve akademisyenlerinden doğrudan bilgi alma imkânı bulduğu Tanıtım ve Tercih Günlerine Çukurova Üniversitesi’ndeki tüm akademik birimler ve idari birimler zengin stant sunumlarıyla katıldı.

ÇÜ iletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Aslı Sezgin, Dr. Öğr. Üyesi Sevda Ünal, Arş. Gör. Dr. Batu Anadolu’nun fakülteyi temsil ettiği, ÇÜ İletişim Fakültesi standında ayrıca görevli olan İF-Stüdyo yayın personeli ve İletişim Bilimleri, Gazetecilik ve Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri de Üniversite adaylarının bölüm tercihleri ve kariyer planları hakkında röportajlar gerçekleştirdi.