Şehit Ayhan Güngör Anadolu Lisesi Öğrencileri İletişim Fakültesini Ziyaret Etti

Şehit Ayhan Güngör Anadolu Lisesi Öğrencileri üniversite yerleştirme sınavı öncesinde, fakültemizi ziyaret etti.  Ziyarette, Gazetecilik Bölümü Arş. Gör. Dr. Kenan Ateşgöz tarafından öğrencilere Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi imkânları, eğitim olanakları, dersler ve Fakülte akademik kadrosu hakkında bilgi verildi.

Ziyarette, ilk kez amfi gördüklerini dile getiren geleceğin genç iletişimcileri, merak ettikleri sorulara da cevap bulma imkânı yakaladı.

Bilgilendirme konuşmasının ardından İletişim Fakültesi ana binası ve dersliklerini gezen öğrenciler, Arş. Gör. Dr. Kenan Ateşgöz eşliğinde İF-Stüdyo’ya geçtiler.

İF-Stüdyo’da sırası ile Sinema Salonu, TV Stüdyoları, Uygulama Birimleri-Atölyeler ve Radyo Stüdyosunu gezen öğrenciler, İletişim Fakültesi’nde öğrenim görebilmek için gereken şartlar ve mezuniyet sonrası iş imkanları hakkında da bilgi aldılar.