Akademik Hollandaca Eğitimi Alan Öğrenciler Belgelerini Aldı

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen sertifika törenine, Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nüket ELPEZE ERGEÇ, Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı. Prof. Dr. Ayşehan Deniz ABİK, Çukurova Üniversitesi Adana Organize Sanayi Bölgesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nigar YARPUZ BOZDOĞAN başta olmak üzere İletişim Fakültesi, Eğitim Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksekokulu akademisyenleri de katıldı.

Dönem boyunca kültürel entegrasyonu da içeren Hollandaca eğitimi alan öğrencilerin skeçlerinin de yer aldığı programda açılış konuşmasını Hollandaca Dersi Koordinatörü, İletişim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Seyfi ÖZGÜZEL gerçekleştirdi. Prof. Dr. ÖZGÜZEL konuşmasında, yabancı dil eğitiminde kültürlerarası iletişimin de önemli bir rolü olduğunu belirtirken, öğrencilerin derse yönelik isteği ve azimlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuket ELPEZE ERGEÇ de programda yaptığı konuşmada, dinamik bir dünyada yaşadığımızı, dolayısı ile dil bilmenin yeterli olmadığını, öğrendiğimiz dilin kültürünü de bilmek gerektiğinin altını çizerek, klasik eğitimin dışında, keşfederek öğreten eğitim anlayışından dolayı Prof. Dr. Seyfi ÖZGÜZEL’e teşekkürlerini iletti.

Program sonunda ayrıca aldıkları eğitim neticesinde Nederlandse Taalunie’ye gitmeye hak kazanan öğrencilerimize de başarı belgeleri takdim edildi.