İletişim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Seyfi Özgüzel Emekli Oldu

İletişim Fakültesi İletişim Araçları Sürekli Sergisi Salonu’nda gerçekleşen kurumsal emeklilik törenine, ÇÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Aslı Sezgin, ÇÜ İletişim Fakültesi Sekreteri Ali Önal, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Sümbül, Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Onur Dursun, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç: “Bu bir son değil

ÇÜ İletişim Fakültesine vermiş olduğu emeklerinden dolayı Prof. Dr. Seyfi Özgüzel’e bir teşekkür plaketi takdim eden ÇÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç:” Bu bir son değil, tamamen yeni bir başlangıç” ifadelerini kullanarak Prof. Dr. Özgüzel’e fakülte için gerçekleştirmiş olduğu çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

Prof. Dr. Özgüzel: “Eğitime katkı sağlama ruhu taşıyanlar için emeklilik yoktur.”

İletişim Fakültesinin kendisi için hazırladığı emeklilik töreni için herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Prof. Dr. Özgüzel:” Eğitime veya topluma bir şeyler katma ruhu ile yaşayan insanlar için emeklilik diye bir şey yoktur. Ne zaman öğrenci odaklı bir durum olur ve bana ihtiyaç duyulursa, hemen çantamı alır gelirim” diyerek, İletişim Fakültesi Dekanlığına teşekkür etti.

Tören, toplu hatıra fotoğrafının çekinilmesi ile son buldu.