ÇÜ İletişim Fakültesi ve TYHAUM Arasında İşbirliği

Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi ile Çukurova Üniversitesi Tarımsal Yayım Haberleşme Araştırma ve Uygulama Merkezi (TYHAUM) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Protokolü, ÇÜ İletişim Fakültesi adına Dekan Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç, TYHAUM adına ise Merkez Müdürü Prof. Dr. Müge Kantar Davran imzaladı.

28 Mart 2022 tarihi itibari ile hayat geçen protokolün geçerliliği üç (3) yıl olarak belirlendi.

Protokol kapsamında ÇÜ İletişim Fakültesi ile TYHAUM arasında tarımsal yayım ile ilgili ortak proje, eğitim, çalıştay vb. faaliyetler ile radyo programı faaliyetlerinde bulunulması ve bu alanda karşılıklı altyapıların paylaşımı hedefleniyor.

Bu sayede, ÇÜ İletişim Fakültesi ile TYHAUM tarafından ortak yapılan radyo programları vb. çalışmalar her iki birimin resmi web sayfalarından eşzamanlı olarak yayınlanabilecek.