ÇÜ İletişim Fakültesi’nde Kalite Süreci Toplantısı Gerçekleştirildi

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yürütülen “Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP)” kapsamında, ÇÜ İletişim Fakültesi’nde kalite süreci toplantısı gerçekleştirildi.

İletişim Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, ÇÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nüket Elpeze Ergeç, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Aslı Sezgin, İletişim Fakültesi Sekreteri Ali Önal, bölüm başkanları ve akademik personel katıldı.

Toplantı, Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem. Tuncel’in açılış konuşmasıyla başladı. Prof. Dr. Meryem Tuncel, Üniversitenin tüm birimlerinde Araştırma Üniversitesi olmamız dolayısı ile çalışmalar başlatıldığını ve bu kapsamda önemli adımların ilerleyen günlerde de atılmaya devam edileceğini belirtti. Tuncel, Üniversitemizin ilgili bütün birimlerinin bu süreçte büyük bir özveri ile çalıştığına bizzat şahitlik ettiğini ve bu özverili çabanın kalite süreci boyunca ve sonrasında da devam edeceğine duyduğu inancı dile getirdi.

Sonrasında kürsüye çıkan ÇÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Çukurova Üniversitesi’nin Kalite Sürecine verdiği önem, bu doğrultuda tamamlanan ve yapılmakta olan çalışmalar ve konulan hedefler hakkında sunumlarını gerçekleştirdi. Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Çukurova Üniversitesi’nin en iyi 20 Araştırma Üniversitesi arasında yer aldığını ancak daha üst sıraları hedeflediğini, bunun için gerekli altyapı ve potansiyele sahip olduğunu aktardı.

Toplantı ÇÜ İletişim Fakültesi Sürekli Sergisi’nde düzenlenen kokteyl ile sona erdi.